Visste du att?

Är det inte underbart med faktan som står på mjölkpaketen? Det är ju ofta saker man inte vet och ofta saker man tycker att alla borde veta. Det tyckte iaf jag när jag såg det här. Läskigt! :S


Gaga oh la la-a

Bokade biljetter idag till en viss Gaga som kommer till Malmö i November. Lär bli sjukt häftigt :)
(y)

Ajajaj idol-Erik

Under idol 2009 var min stora favorit Erik Grönwall och jag röstade typ varje fredagsfinal. Att han sen gick och vann var ju kul. Hans cd med covers som kom ut precis innan jul var en given post på min önskelista och när jag väl fick den så tyckte jag att den var jättebra. Sen var det kul att han skulle få lite längre tid på sig för att göra en "egen" platta. Där man då tänkte att han skulle sätta sin personliga touch på det hela. Och så för ett litet tag sen hörde jag den första låten: "Crash and burn" och den var ju inte alls rolig. En riktig besvikelse. Ännu värre var ju att det inte ens är en ny låt! Magnus Bäcklund gav ut den på en solo-platta för flera år sedan. Hur B är inte det? Det roliga är ju att Magnus Bäcklund är förvånad över att inte folk känner igen den. Det säger ju en del om hans storhet som solo-artist ;) Nytt och fräscht med Erik Grönwall? Njeeeea. Inte riktigt.
Eriks version
Magnus versiön

Tredje gången gillt?

Köpte igår ett par beiga chinos och för er som inte känner till min historia med beiga chinos så tänkte jag berätta den. Den är ganska kul. Köpte mitt första par på mq hösten 2008 nån gång. De höll ända till 3 januari i år då jag hade på mig dem på en utekväll i Malmö. Precis efter att vi hade kommit in på ett uteställe och vi stod och dansade pekade nån på mitt lår och så kollade jag ner och så hade byxorna spruckit. Längs hela låret! I tyget! Helt knäppt. Fattar inte hur det gick till. Okej att jag var gaanska berusad, men ändå! Hur som helst så var jag där hela kvällen med trasiga chinos. Kändes ju nice. Speciellt när vi kom till stationen i Lund på morgonen och mötte folk som skulle till jobbet. HAHA.
par nr 1 och megahålet

Par nummer 2 inhandlade jag strax efter den här incidenten, den gången blev det ett par billiga på H&M för 200 spänn. Dessa höll inte ens i 2 månader! För när jag skulle sätta mig i bilen så hörde jag ljudet av tyg som går sönder och så hade de spruckit på röven. Mitt i tyget! Katastrof! Tur att jag skulle hem direkt ändå så :P
par nr 2 och ett nytt megahål

Efter det här så hade jag tänkt att inte köpa några nya, men så igår när jag var på JC och hade fått ett kort som innebar att man fick 20% på valfritt plagg och såg ett par beiga chinos så gick jag och testade dem. De var sjukt sköna och jag köpte dem! Hoppas nu att de håller. Haha. Beiga chinos är perfekt. Passar till allt och kul att ha nåt annat än jeans ibland^^ Bättre lycka denna gång hoppas jag.
par nr 3, hela - än så länge!

Nu var det klippt!

Kände att det var dags för en liten klippning och ringde därför och bokade en på ett ställe jag sett reklam för och som skulle vara billigt, nämligen Göteborgs frisörskola. Var lite nervöst innan för man vet ju verkligen inte hur bra de som klipper är men för det priset så ;) Men det blev jättebra. Gjorde blonda slingor också. Nice! Hon som klippte var jätteduktig och noggrann samt mycket trevlig. Klippningen tog 1½ h och övervakades av en lärare som var där och hjälpte till och visade och rättade till ibland. Så det kändes tryggt. Slingningen gick jättesnabbt och man slapp den jobbiga hättan! Så efter 2½ h var det stylat och klart! För 390 spänn. Klart prisvärt.
blå i håret och med min kära vän grammatikboken nära till hands^^

Mitt stackars brev

Igår när jag skulle ner till stan och träffa en kompis så såg jag ett brev från Lovefilm ligga ute på gångvägen här utanför huset. Eftersom jag har prenumererat på det men precis avslutat det (samt sett tusentals av dem på posten) så kände jag igen den och tog upp det för att kolla närmre på den. Och så var filmen till mig! Så knäppt. Undrar om min brevbärare har något emot mig? ;) Aja, nu har jag iaf ytterligare en film att titta på. "Bourne ultimatum" var det den innehöll. Tur att jag hittade den! Så inte Lovefilm hade krävt mig på pengar eller nåt. Här utanför kan man ju inte lämna saker i 5 minuter utan att dem försvinner så det var ju rena turen.



Leighton Meester

Gossip Girl-stjärnan Leighton Meester har fler talanger än skådespelandet. Hon sjunger också! Lyssnade precis på en av hennes låtar och det låter ju inte illa. Skön låt och hon sjunger bra! Lyssna själva och döm ;)

Fössta Tossdan i Mass

Hittade en underbar facebookgrupp för alla smålänningar! Har ju fått höra en del om att jag inte säger "r" i ord som t.ex. sport, korv och mormor. Utan att det istället blir spott, kåv och måmå. Och här finns det en grupp där detta är det korrekta uttalet. Nice ;) Tyvärr missade jag det stora firandet av "Fössta Tossdan i Mass". Men nästa år ska jag fan fira ordentligt! :P
Såg förresten ett kul småländskt skämt på den här sidan. Efter att ha läst det så kommer jag inte klaga då göteborgsvitsar längre iaf^^

"Massmord? Jag fösstå dä inte riktit. Ka inte folk mödas i April istället."



klicka på bilden för att se den i full storlek!

Skön bild;)

Hittade denna sköna bilden från långfredagen på hotellet. Partyparty ;)

Dagens "hihi"

Detta inlägg är en hyllning till min kära vän Lisa! Bli inte arg! ;)



Iphonereklam

Otippat ställe att klämma in reklam på!
Nu 20% Rabatt Lamellgardin^^

Lördagen!

Dagen började ju med ett trevligt dop i Voxtorps kyrka och sen en massa god mat i Bor. Kul t.ex. att träffa kusinerna man inte träffar så ofta. Mycket nice! Lärde mig ett nytt ord också. "Flång". Kommer dock inte ihåg vad det betyder, men har för mig att det var "jätte" som i jättemycket. Härligt att höra en massa bred småländska också ;)
I Bor bor det folk

Sen blev det färd mot Nässjö och Elins födelsedagsfest som skulle börja 18.30. Vi åkte från Bor 18.20 och det är typ 8-9 mil så hann inte riktigt hem tills festen började^^. På vägen hem hörde vi iaf HV71 ta SM-guld. Riktigt gött:)

Hos Elin var det jättetrevligt och vi körde kul lekar. Sen fick vi springa ner till stationen. Och alla hann med tåget som genom ett under. Haha.
joggingrunda till stationen^^


sm-guld, sm-guld, sm-guuuuld!


allmän nässjöglädje i juneporten :P


riktigt mkt glatt folk på gatan utanför juneporten för att fira HV71:s fjärde SM-guld


sm-guld var det här ja^^


vätterns kustlinje är riktigt nice, men skulle väl bli ännu bättre med en bra kamera :P

Efter lite firande på stan (och letande efter guldaffischer) drog vi till Huset som var riktigt nice. Första gången jag var där men det var verkligen en positiv upplevelse. Gratis inträde och garderob+ billiga hv-drinkar gillas starkt! Sen så var det mycket kul folk också. Riktigt gött:) Sen så var det väldigt många som var glada för att stadens lag tagit SM-guld såklart och hv-låten spelades gång på gång. Sjukt nice :)
En rutig Anders!


Sanna und Elin!


HV-drinkar för hela slanten för mig och Prebner. Tack CSN!

Hela kvällen fick dessutom ett väldigt bra slut då hjälten Joel joinade och sen avslöjade att han hade bil och därmed räddade oss från nattbussen. (Sen så var han bra på att sno löpsedlar på sibylla också :P)
Summa summarum en riktigt kul kväll!
Joel the driver snor löpsedel ;)

I'm back!

Nu är man tillbaka i Göteborg efter en härlig helg i Nässjö/Bor/Jönköping. Många kul händelser som jag sammanfattar imorgon för nu ska jag sova. Här under har vi hv-drinkar från i lördags kväll efter guldet. De skulle va gula och blå men så mycket blått var det väl kanske inte. Goda och billiga iaf ;)
hv-drink

Säsongsstart!

Idag är det säsongspremiärLiseberg som ju faktiskt är Nordens största nöjespark och som numera har 87 år på nacken. Nyheter i år är flygande elefanter, nya Ponny-karusellen, 3D-filmen Sammys äventyr, nya radiobilar, Spökbaren Gasten och nyinredda Isbaren - Icehotel på Liseberg. Jag bor ju bara ett stenkast bort och det är ju ganska nice. Man blir alltid glad av att se Liseberg. Brings back good memories :) Så snart får det bli ett besök där! Har inte varit där sen jag var där med skolan sista året på gymnasiet så^^

Wtf?

Sitter i Nässjö och har precis käkat grillat. Mycket gott! Nu ska jag bort till Eric och Carlos och spela lite spel. Trevligt trevligt. Men vädret här är ju helt sjukt! Förut var det ju sol och nu började det snöa och åska! Vad är oddsen? :S Jacka på!
nässjö!

Göteborg

Giv mig en systemkamera bitte! :)

Systemet stängt pga datafel

Since it väntar lite festligheter ikväll skulle jag till systemet efter skolan, men det var stängt pga datafel. Tur då att man bor i en stad som har flera systembolag så det fick bli ett annat. Tänk vilken panik det skulle bli i Nässjö om samma sak hände. Det skulle ju bli allmän sorgedag! ;) Tydligen var det 27 systembolag och mängder med andra företag och privatpersoner som drabbats av de här problemen då antivirusföretaget McAfee har skickat ut en felaktig antivirusuppdatering. Surt!
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7002404.ab

Arga lappen - den snälla versionen

Eftersom jag aldrig träffar någon i köket (och antagligen inte hade klagat på någon om jag gjort det heller) så skrev jag en liten lapp med en önskan på. Hehe. Och samtidigt så såg jag anledningen till att det var fotspår på bordet. Någon hade tagit ut brandvarnaren. Det är klart att den går igång så som det ryker och luktar ibland^^ Ja herregud.

The love-cave between my legs

Haha. Ibland blir det bara väldigt fel. Härligt att en del människor är så sjukt klantiga och gör supermisstag som kan roa oss andra. Den här stackars kvinnan ångrar nog att hon skaffade facebook! Eller iaf att hon skaffade och skrev värsta sexbrevet utan att förvissa sig om hur facebook fungerar^^ Well done Tracey!
Dagens tips! Använd mailfunktionen om ni vill tacka någon för senast ;)
klicka på bilden för att se en större version!

Nässjö nästa!

Blir en sväng hem till Nässjö i helgen då det vankas både dop och lite födelsedagsfest. Dop blir det i Bor där mitt kusinbarn ska döpas och jag har bara sett honom på bild så då får man ju passa på att följa med ditt. Antar att mitt andra "nya" kusinbarn kommer dit också. 3 st är de nu och fler blir det väl så småningom :P Sen på kvällen blir det födelsedagsfest hos Elin med lite gamla klasskompisar och så, följt av utgång i Jönköping. Alltid lika trevligt :) Nattbussen hem är väl inte lika kul, men det får i brist på alternativ.
Ja, då var det Nässjö nästa! Men först skola imon med bla en muntlig presentation och sen på kvällen blir de fest och bowling :D

Trött

Seg dag idag. Sov inte bra inatt så är inte pigg. Får nog bli en liten powernap snart^^. Skolan var lite seg och sen när jag kom hem kände jag att jag var för jävla trött på att se det här:

fullt? neeejdå
Så här såg det ut redan när jag åkte hem till Nässjö innan påsk. Alltså för mer än 3 veckor sen. Eftersom jag alltid tar ut soporna så tänkte jag att nån annan kunde göra det denna gången. Trodde framförallt att nån skulle ta ut dem när jag var borta i 2 veckor. För på 2 veckor lär det bli fullt i båda skåpen. Men icke då! När jag kommer tillbaka var det ännu mer sopor intryckt där. Och så hade nån kommit på den fiffiga lösningen att man kan ju hänga en soppåse på stolen också, så har man 3 ställen att slänga saker på. Smart. Och sen när påsen är full ställer man den på golvet och hoppas att den försvinner. Men idag tröttnade jag iaf och var ute med 7 fulla påsar. Inte så jävla kul att gå till köket när det luktar sopor. :S
några av påsarna^^


nice!

Det roliga är att jag ser nästan aldrig någon i köket så jag vet inte när folk hinner göra det så jävla äckligt. Vet iaf att nån var där igår för idag var det fotspår på bordet. Gött att veta att folk lever iaf^^



Småland

Det här med Småland och kristendom var inget jag funderade speciellt mycket över när jag väl bodde där. Men nu i Göteborg så är det ganska många som har nämnt det när jag sagt att jag är från Nässjö (som man brukar få säga ligger nära Jönköping;) Folk har ganska mycket fördomar om att Småland och framförallt Jönköping skulle vara kristet. Nu på sistone har jag funderat på om det kanske är så. Jag har iaf hittat små tecken på det. Först här och nu senast när jag var på myrorna för att kolla på lp-skivor och hittade det här:

Allianskyrkan i Forserum! (som för övrigt ligger precis mellan Nässjö och Jönköping)


hej jesus!

Skumt att hitta denna skiva inspelad i Allianskyrkan i Forserum. Kanske borde köpt den och hittat Jesus? Haha :) Kan behövas på kommande tentor! Blir ju fest i Nässjö på lördag, kanske skulle ta och spela följande låt då? Härligt och frikyrkligt ;) Känns som hemma!^^


Vår

Äntligen är det vår. Eller ja nu har den varit på gång ett bra tag. Men såg vitsippor häromdagen och det är ju verkligen ett vårtecken. Underbart. Och sommaren närmar sig :)

Skansen kronan

Blev en liten sväng på stan efter skolan med 2 från franskan. Hittade dock inget denna gång, men såg lite nice grejer. Tog sedan sällskap hem med en som bor i närheten av där jag bor och på vägen hem såg vi Skansen kronan och tänkte att vi skulle gå upp där och kolla hur det såg ut. Trappan var sjukt brant så det var bra motion ;) Var riktigt soligt och fint idag, men blåsigt värre!
"gangsters" i brant trappa :P haha


Carl XII:s stig


Skansen kronan


en st. Camilla och en st. utsikt!


nice utsikt! fick en snygg min med tack vare motljus och vind^^

Studentkorridor^^

Som jag har nämnt innan är det sjukt mysigt att dela kök ibland^^ För alla sköter ju köket så grymt fantastiskt bra. Eller inte. Idag när jag kom upp så var det stopp i diskhon som var halvfull med nåt konstigt orangefärgat vatten. Sen så luktade det för jävligt rent ut sagt. BLÄ Matlusten flödar ju inte direkt i den här miljön :P

The Blind Side

Filmen the Blind Side handlar om en hemlös afro-amerikansk med en tuff uppväxt som har hamnat snett i livet. En vit, tät familj med mamman spelad av Sandra Bullock i spetsen tar hand om killen och hjälper honom att komma på rätt väg i livet. Bullock fick faktiskt en Oscar för bästa kvinnliga huvudroll för den här filmen. Det är en sann historia och en väldigt fin sådan. Bra skådespelare och intressant handling (om än liten typiskt amerikansk och klyschig). Betyg 4/5

Practical joke

Okej att det kan vara kul med practical jokes. Men i vissa fall går det till överdrift, kolla in det här. Helt sjukt! Jag hde lätt fått hjärtattack^^

Broccoligratäng

En av mina favoriträtter som jag ofta har önskat när mamma bett om förslag på mat till kvällarna är broccoligratäng. Nyttigt, väldigt smidigt och snabbt. Perfekt!
Broccoligratäng
200grader
ca 700 g broccoli
ca 10 skivor rökt skinka (pålägg)
1 paket matlagningsgrädde
ca 2 dl riven ost
1-2 tmsk potatismjöl
några droppar citronsaft
salt
peppar
1. Låt broccolin koka upp och blanda under tiden matlagningsgrädde, ost, citronsaft, potatismjöl, salt och peppar i en bunke.
2. När broccolin har kokat upp häller du av vattnet och lägger broccolin i en ugnsfast form. Lägg sedan skinkskivorna ovanpå.
3. Häll över grädd- och ostblandningen och ställ sedan in i ugnen.
4. När gratängen har börjat få färg är den klar. Detta tar inte alltför lång tid.
5. Ät och njut ;)
bon appetit!



Bakismat/leftovers

Pasta, kyckling, grillade grönsaker och fetaostcrème. Gott!
Tungt i huvudet idag, men kul igår :)

Förvirring

Hm. Mamma ringde och sa att jag hade fått ett jobbschema för maj. Så jag ska tydligen jobba 2-3 ggr i veckan från och med 2 maj. Det blir ju liiite jobbigt när jag bor i Göteborg så får nog ringa på måndag och fråga vad de håller på med på det där bygget!
Nu är det fest som gäller iaf.! Wie :d
Eric Saade – Manboy

EXTRA! EXTRA! EXTRA!

Herregud. STOPPA PRESSARNA! Har precis fått veta att Daniel Westling och prins Carl-Philip för nån dag sen var på MC Donalds och åt. Glöm vulkaner och döda presidenter, det här är ju verkligen en SUPERnyhet!


Visste du att?


Island gör avtryck i världen igen

Island har fått väldigt mycket uppmärksamhet på sistone. Först genom finanskrisen som slog väldigt hårt mot landet och nu genom vulkanutbrottet som lamslagit Island och många andra länder. Nu sprider sig askan över Island och världen och på grund av detta är luftrummet över Sverige och många andra länder helt stängt. Folk sitter fast lite överallt, har bland annat en kurskamrat som sitter verkar få stanna länge i Frankrike än vad det var tänkt från början. På Island går folk omkring med munskydd för att inte få in askan i luftvägarna och till och med i Sverige har jag hört om folk som verkar vara rädda för askan och därför håller balkongerna stängda. Men denna aska de pratar om har iaf inte jag sett nåt av än. Är det nån som har gjort det? Var isåfall? :P

lite futuristisk bild från island


aftonbladet


islandsbild från expressen


sjukt många inställda flyg!



Shopping

Hm. Har haft en läckande plånbok de här senaste dagarna. Inte bra alls! Igår blev det en kofta på H&M för 399. Men fick ett presentkort på 100 kr så de va ju nice. Sen var det klubbdag på MQ så passade på att handla med 20% rabatt. Blev ett par mörkblå chinos, ett bälte och en scarf. MQ bjöd dessutom på fika på Barista Coffee Bar. Så testade en foccacia med mozarella, chorizo och pesto. Riktigt gott. :) Pesto är förresten ett bra tips att ta på lite pasta. Blir så mycket godare!
Idag var jag och Carlos nere på stan 2 ggr. Första gången blev det lite smått och gott på IKEA och sen andra gången blev det en jeansskjorta från H&M. Kul kväll iaf. Båda var ganska trötta så blev mycket skratt :D haha. Blev tillfrågad om jag jobbade på H&M trots att jag hade jacka och allt på mig.^^  Det var dessutom en riktigt fin kväll så tog en skön promenad hem :)

Min framtid del II

Har nu precis innan deadlinen gick ut (som vanligt) skickat in ansökan till höstens studier. Efter mycket ångest och många om och men blev det dietistprogrammet som hamnade högst på listan, följt av en franskakurs och handelsprogrammet med inriktning franska. Har ju sökt dietistprogrammet förut och kommit in så får väl se om det blir så även denna gång. Hm. Känns inte helt hundra just nu, men förhoppningsvis gör det det om 4 månader ;)

Min framtid

Gjorde ett intressetest på arbetsförmedlingens hemsida och jag ska tydligen laga mat eller jobba med livsmedel "for a living". Intressanta jobbförslag iaf. Undrar om det finns nån PizzabagareutbildningGU? Eller nån KY- eller YH-utbildning. Hade ju varit nice ;)

Båtkollektivtrafik

Västtrafik har ett kort som innebär att man får åka hur mycket man vill på bussar och spårvagnar inom Göteborg för 340 spänn i månaden. Men nu i veckan fick jag veta att det även gäller på Älvsnabben som är en båt som går över Göta Älv. Gick riktigt snabbt och är ju supernice på soliga, varma dagar. Då är det bara att slå sig ner på soldäck i några minuter. Riktigt gött :D En bra sak är att man kan ta med sig cyklar på båten! Sen om man är tät så kan man hyra den på vardagkvällar och veckoslut^^


Turlista: Lilla Bommen - Rosenlund - Lindholmspiren - Slottsberget - Eriksberg - Klippan







Kväll

God kvällsmat ikväll. Lite sommarstämning med korvmackor (med norrbodakorv!) och jordgubbar. Gött! Och så lite bok på det^^ Det förstnämnda var klart roligare!
gott!
lite småseg bok

Jeansskjorta

Har varit sugen på en ljus jeansskjorta länge men inte hittat någon nånstans. Bara alldeles för stora på H&M. Men här på nelly.com finns det ju en. Ska man slå till?



Jeremy Shirt SEK 499, Mango - NELLY.COM


Reklam i smålands jerusalem

Kristen reklam i smålands jerusalem. Heja jönköping :D

Till haaavs

Solig dag på älven!

Tentatime

Hade ju realiatenta idag. Hade stora problem med att somna i natt vilket ledde till att när jag äntligen somnade vid 6 eller något så sov jag sjukt bra ;) Vilket innebar att jag försov mig och vaknade 8.25. Spårvagnen jag tänkte ta till tentan (som är i en lokal på Viktoriagatan och inte på skolan) gick 8.24. Så klädde på mig, sprang upp till köket för att hämta en drickyoghurt och sprang ner till Almedal och kom med spårvagnen som gick 8.34 istället. Hade som vanligt inte suddgummi med mig och det hade de inte på pressbyrån (och inte heller på coop^^), men det kunde man låna på tentalokalen. Kom till tentan 5 min tidigt och hann sitta och småprata lite innan allvaret satte igång. Trevligt :P Tentan gick ganska bra, läste dock inte instruktionerna så noga, vilket innebar att jag svarade på frågor jag inte behövde svara på och inte kommer att få poäng för även om jag hade rätt^^ Lyckades nog pricka in alla 20 franska städer, berg osv iaf och skrev en hel sida om Paris. Det franska skolsystemet och de franska medierna hade jag sämre koll på. Hittade på en ny tv-kanal t.ex. Haha. Satt och kämpade länge med det franska "mottot". Égalite och fraternité kom jag på. Men liberté dröjde det väl en timme innan jag kom på. Men hoppas att det gick vägen iaf. Skulle va skönt. :) När jag gick ut sken solen i alla fall och det har den gjort efter de båda andra tentorna också. De har jag ju klarat så jag tolkar detta som ett tecken uppifrån ;)
soligt utanför tentalokalen iaf!

Falsk marknadsföring?

I den gassande göteborgssolen igår såg jag att det hade kommit en ny festis som verkade riktigt god. Pineapple passion heter den. Förut fanns de ju en passionfrukts-MER, men sen den försvann har det varit dåligt med passionfrukt på marknaden, men nu finns det alltså igen ;) Och visst var den god, och visst smakar den lite passion/ananas, men det går inte att komma ifrån att den smakar som flera andra festis. Hm. tänkte jag och kollade på innehållsförteckningen och läser att den förutom vatten, socker och en massa konstiga ämnen innehåller 3 olika fruktjuicer. äpple 8,8% passionfrukt 0,1%, ananas 0,1%. Alltså väldigt, väldigt lite passion och ananas, men desto mer äpple. Det rimliga hade ju varit att kalla festisen för äppeljuice^^ Luktar lite falsk marknadsföring.! 0,1% e ju inte mycket. Det är ungefär en halv centiliter, om ens det. De har säkert avrundat uppåt...
äppeljuice med yttepyttelite passion och ananas

Årets första korvgrillning!

När vi kom till Göteborg och steg av tåget var det ju riktigt varmt och skönt, nästan ljummet. Och vad blir man sugen på då om inte att grilla. Drog till Willys och köpte en engångsgrill och korv samt potatissallad. Vilket vi inte var ensamma om. Verkade vara ganska många som kommit på samma idé :P Drog sen upp på kullen här jämte för att grilla. Riktigt nice utsikt förresten. Där kan man nog ha flera trevliga grillkvällar i vår :) Grillningen gick dock sådär. Först brann det ganska mycket och sen brann det inte alls. Det blev ingen glöd värd namnet.^^ Summa summarum fick vi gå in och steka korven istället, men det funkade ju också. Lite vår smakade den allt ;)
the view från the kulle^^

Gbg

Är tillbaka i Göteborg efter ett sjukt skönt "påsklov". Påsklov kanske man inte ska kalla det helt när man har tenta dagen efter att ledigheten är slut, men jag har inte pluggat så mycket så man kan nog kalla det påsklov ändå.^^
Kom hem till rummet och upptäckte att jag hade glömt några päron, clementiner och en påse bröd. Päron var mögliga som fan och hade jäst, så det rann om dem! Clementinerna var också möjliga och brödet var jättemögligt. De jästa päronen luktade inte jättegott direkt^^
yum!


bröd bortskänkes.!



Inte så troligt!

För en vecka sen publicerade jag ett inlägg som jag trodde att folk skulle kommentera. Iaf de som känner mig. Eftersom det verkligen inte var sant, och ganska långt ifrån sanningen. Att jag skulle plugga fysik känns väl inte så troligt med tanke på att jag hoppade av fysik B på gymnasiet. Nej det känns ganska långt ifrån mig. Fick dock ingen kommentar på det förrän Carl igår sa att det var ett roligt skämt. :D Bra att nån förstår ens humor. Om nån gick på det så vet ni iaf att det inte var sant nu. April april^^ Och jag vet fortfarande inte vad jag ska välja till hösten. Valet ska va gjort den 15/4 och nu är det den 9/4. Känns stabilt! Någon som har några förslag på vad jag borde göra till hösten? ^^ Kom gärna med förslag isåfall. 

Sitter just nu och jobbar med instuderingsfrågor om fransk politik inför tentan. Det går inte bra. Texten är verkligen komplicerad. Men nu har jag iaf äntligen förstått vad "cohabitation" innebär. :)
ingen fysik i gbg alltså. april april!



Fullt upp

Hm. Blir inte så mycket bloggande här i Nässjö. Har lite annat för mig. ;) Har nämligen tenta på måndag så måste plugga till den såklart. Skriver svar på en massa politikfrågor just nu. Oerhört kul^^ Hehe. Sen så fick jag sms om att jobba extra idag så det blir det sen 19-05. Bra att man får lite lön sen i maj :) Nu blir det en dusch och sen ner på stan och fixa lite mat! Hej!

This is how we party - i Nässjö

Nässjö utsågs tydligen för nån vecka sen till Sveriges tråkigaste stad i någon större tidning. Måste säga att det stämmer inte alls. I Nässjö är livet en fest ;) Och var festar man då? Jo på scenen i stadsparken! Heja. Härligt med utefest när det är is på sjön fortfarande :d
f

Att köpa eller inte köpa, det är frågan!

Nya skor skulle vara nice. Frågan är hurdana man ska köpa. Blå converse kanske?

Det lilla extra

Jag har ju pysslat med en hemsida ganska länge. Eller ja i höstas var det jag gjorde det. Men så i december tror jag det var, blev den äntligen klar!  Har gjort den åt mammas chef som har ett företag som säljer t-shirtar och toppar till barn och damer :) T-shirtarna kostar endast 99 kr och finns i en massa olika "glada" tryck och färger. Damtopparna kostar 139 kr. Så ska ni köpa en present till t.ex. ett liten kusin eller kanske en moster som behöver muntras upp med ett positivt budskap så är det ju ett bra tips. Annars kan ni gå in på hemsidan bara för att se hemsidan som jag har gjort ;) Klicka HÄR för att komma till webshoppen!
det

ÄNTLIGEN

Har suttit och bläddrat i högskolekataloger nu sen jag kom hem till Nässjö och nu har jag äntligen kommit på vad jag ska söka till hösten. Och det är i Göteborg också så kan bo kvar där och det är ju nice! Har iaf bestämt mig för att satsa på det som jag inte alls gillade på gymnasiet, nämligen fysik. Hittade ett program som verkar bra på Göteborgs Universitet, så nu är det bara att satsa så kommer nog det här gå hur bra som helst. Skönt att veta vad det blir till hösten iaf. :) Nu blir det hemgjord pizza!
hösten 2010 i Göteborg!

Tillbaka

Tillbaka efter ett miniuppehåll :P Tekniken och motivationen har inte riktigt varit med mig. I lördags och nästan hela söndagen funkade ju varken internet eller mobil här i Nässjö så då var det lite svårt att uppdatera. Och sen har jag haft fullt upp med bland annat jönköpingsbesök och lite jobb :) Köpte en snygg jacka på H&M idag för 200 spänn. Mycket bra! 

Bloggar mer imon när jag förhoppningsvis hittat sladden till min mobil så jag kan föra över lite bilder! Blir lite roligare då ;)
Förresten så sitter jag och lyssnar på religiös musik just nu. Vet inte vad som har hänt!
sommar hos mormor!

RSS 2.0