Vampyrer överallt! Detta var vad jag såg...

Vampyrer överallt! Detta var vad jag såg, eller iaf väntade mig att få se nu när jag åkte hem från en kompis efter att ha suttit bänkad framför 3 avsnitt av true blood. Speciellt när jag cyklade förbi en kyrkogård och hörde ett konstigt ljud (dock var det en vattenspridare och ingen blodtörstig vampyr). Men kom hem tryggt ;-) True blood är en riktigt bra serie iaf. Dock slutar den alltid när det är sjukt spännande. Men det är väl en ganska smart grej^ Just nu hoppas jag på att hitta nån som kan jobba fredag kväll åt mig. För då kan det bli en sväng till ängelholm, vilket skulle vara riktigt nice. Nu ska jag försöka sova här i hettan. Det e nästan 20 grader ute och klockan är halv 3! Sjukt.


Stek på vätterstranden. Sämre kunde man ha...

dsc00705 (MMS)

Stek på vätterstranden. Sämre kunde man ha det! Kvällsjobb är bra i dessa tider :-P


Överkörd fot

Mitt körande har varit prickfritt i nästan 3 år, men igår inträffade det en liten incident och sen nästan en till. Incidenten som inträffade skedde på garageinfarten när mamma hade gått ur bilen och skulle ta ur nåt ur baksätet. Jag skulle in i huset och hämta en grej och la i handbromsen men la inte i växeln. Vilket innebar att när jag släppte bromspedalen så tog inte handbromsen och bilen rullade framåt, över min ömma moders fot. ÅNGEST! Jag sprang ur bilen och kunde som tur var konstatera att olyckan hade fått en lycklig utgång. Inga krossade ben och inte ens en öm fot. Trots att bilen rullade över halva foten och därmed alla tår, så framträdde endast en liten rodnad därpå. puh! Jag skulle till Forserum och kolla film och hade så sjukt dåligt samvete. Köra över sin egen mamma liksom! Men som tur var hände det inget med henne. Tack och lov att mamma har stålmannen-fot! :)
Incidenten som nästan inträffade var att jag nästan körde på ett djur på vägen hem från Forserum. Såg det dock i tid tack vare helljuset. Det skumma var att djuret satt och åt på ett annat djur som låg dött och blodigt. Men hann väja som tur var. Vilken dag! :S

Sooool

Härlig dag idag. Soligt och fint. Blev lite schtek i trädgården sen en snabbis på jobbet. 3 h är ganska lagom. Gött att gå hem 20.30 när alla andra ska jobba till 06.00 ;) Moahahah.
Veckan som kommer bli lugn, jobbar endast 4 kvällar. Surt ändå att man inte har semester nu, då hade man kunnat följa med föräldrarna+faster, farbror och kusin ner till Skåneland och fått se havet nu i det fina vädret. De hade varit och hämtat husvagnen nu när jag kom hem från jobbet och det är så sjukt mycket nostalgi och sommarkänsla att se den. Jag vill också! Menmen. Om de är kvar till helgen kanske jag kan åka ner en sväng då :) Imorgon blir det Vätterstranden iaf. Kommer bli nice :)

Glad midsommar alla människor :-) nu har v...

dsc03531 (MMS)

Glad midsommar alla människor :-) nu har vi ätit sill och potatis och varit i hembygdsparken. Nu chillas det i trädgården och snart blir det jordgubbstårta! Wiiie. Ikväll blir det fest. Härlig dag :-)


Sommardag!

Blogginläggen duggar inte tätt här i Nässjö, och det gör faktiskt inte heller regnet. Tro det eller ej! Har varit en riktigt skön sommardag idag. Var med föräldrarna en sväng på stan och fixade lite ärenden sen blev det fika och volleyboll med en hel hög gamla kompisar! :D Jag gillar inte volleyboll eftersom jag är kass på det, men idag var det kul faktiskt. Sen att springa runt i sanden i solen är ju så mycket sommar det kan bli. Nice!
Jobbade sista passet för veckan igår och är ledig till söndag kväll nu. Detta har medfört lite allmän uttråkning så på kvällen blev det en runda minigolf med mamma. Är ju inte medlem längre, men är istället medlem i Postens if och då spelar man gratis. Perfekt. Jag spelade med en skum blå klubba och fick storstryk, men det var trevligt ändå. Riktigt fin kväll.
Även kollat på "Farsan" som var hyfsad. Själva karaktären farsan var rolig, men efter ett tag var filmen ganska seg. Man tröttnade helt enkelt. En film jag såg i förrgår som var desto bättre är "Bröllopsfotografen". En massa kul kultorkrockar och sen var ju båda mammorna i filmen skitsköna. Överklassmamman som verkligen var blond och jätterolig, och medelklassmamman som hade lite skev verklighetsbild ibland. Skröt med att de bodde på "Gräddhyllan" osv ;) Scenen när hon visade "vinkällaren" var ju underbar. Haha. Hittade den tyvärr inte på youtube, så spana in filmen om ni vill se det ;)

Jetzt: pannkaksfrukost. Snart: promenad oc...

dsc03435 (MMS)

Jetzt: pannkaksfrukost. Snart: promenad och jönköping. Ikväll: jobb. Sen: tidig helgledighet ;-)


Skönaste jobbet! Kollade på bröllopsstudio...

dsc03389 (MMS)

Skönaste jobbet! Kollade på bröllopsstudion igår och de stod på ett tak i regn. Då kom det en snubbe som fick stå och skydda gästerna med paraplyet. Glassigt jobb :-P Riktig TV-dag idag med kungligt bröllop och sen lag-EM i friidrott. Känns ganska stort med bröllopet. Det är så mkt historia och regler och fest, pompa och ståt. Programledarna är bra med. Luuk är skön, mark likaså och ebba så trevlig och fin. Hade varit ganska häftigt att vara i sthlm :-P


GP - seriös tidning?

Var en kompis som hittade denna artikeln på gp.se. Undrar hur många högskolepoäng det krävdes för att skriva den artikeln? "Pang! Älgen död"
Vad i helvete? :P
Jag trodde GP var en seriös tidning^^

Israelkonflikten + All about steve

Har varit en ganska trevlig dag. Iaf det mesta. Blev en fika med Lisa som jag inte träffat på över 1½ månad och sen gick vi och lyssnade på när Nalle berättade om Israelkonflikten och hennes upplevelser under praktiken i Israel. Hon var superduktig och det hela var väldigt intressant. Mycket hon berättade om lät helt sjukt. Som att många där nere dagligen får stå flera timmar i checkpoints för att komma till och från sina jobb osv. I trånga utrymmen och med soldater med gevär pekandes på en. Lät hemskt. :/ En grym talare iaf! :)
Efter detta blev det lite käk på Harmony och sen lite häng och tv-tittande. Trevligt!
Hyrde även några filmer idag och kollade på den första som hette "All about Steve" med Sandra Bullock och Bradley Cooper i huvudrollerna.
Hon gör korsord till en lokaltidning, han är kameraman på kanalen CCN (höhö). Deras föräldrar fixar ihop dem på en ganska blind-date som blir ganska knäpp. Sandra Bullocks karaktär Mary är väldigt speciell och oerhört intelligent. Hon missuppfattar Bradley Coopers karaktär Steve och börjar stalka honom. Detta leder till en mängd konstiga möten och händelser.
I början tyckte jag att filmen var lite väl överdriven, men slutet var faktiskt ganska bra. Och Sandra Bullock är rooolig! Jag tror att filmens budskap är att man ska få vara som man är, och inte behöva ändra sig för någons skull och det är ju riktigt fint faktiskt. Hur kul skulle det vara om alla följde normen? Så det var ett plus. Betyg 2.5/5

När det är så här fint väder vill man ju i...

dsc03331 (MMS)

När det är så här fint väder vill man ju inte åka och jobba. Hade varit trevligare att grilla eller nåt. Mindre molnigt än så här är det sällan i nässjö^^


Har suttit och kollat på ett par avsnitt a...

dsc01010 (MMS)

Har suttit och kollat på ett par avsnitt av brothers and sisters och upptäckte nu när jag skulle lägga mig att ibland har mitt rum ganska nice utsikt. Imon blir det jobb 18-06. Blir ju en del pengar iaf :-D Godnatt!


Plötsligt händer det

Satt i tv-rummet i eftermiddags, lagom seg efter gårdagens nattjobb. Och så helt plötsligt händer det. Uppifrån andra våningen hör jag låten som jag så länge velat veta vad den heter, men inte hittat. Låten som jag hörde på dansgolvet i Tunisien 2008, och sen på friidrotts-VM i Berlin förra året, men som jag aldrig fick veta vad den hette. Har försökt att sjunga den för folk men det har inte givit några resultat ;) Och texten var även den svår att återge. Men så plötsligt spelar min syrra den på spotify och då är det ju smidigt att se vad den heter. ;) ÄNTLIGEN har den där lilla pusselbiten som saknades i mitt liv hittats. Eller ja, riktigt så stort var det kanske inte, men nu vet jag iaf vad låten heter :D
Förresten så känns det som att franska har varit ett ganska frekvent förekommande språk i min vardag det här året så:
Maintenant, je vous présente: Alane

Välkommen hem önskar 1000 bananflugor

Nu ska jag klaga lite till :D När jag kom hem igår (efter att ha gått i ösregn hela vägen eftersom jag glömde spårvagnskortet i Nässjö och var för snål för att köpa biljett och inte ville planka) så gick jag upp till köket och skulle steka hamburgare. Väl där möttes jag av en massa bananflugor. Kranen var nästan helt svart för att det var bananflugor överallt på den. Usch och fy. Jag trodde inte köket kunde bli så mycket mer ofräscht men det kunde det ;) Skärbrädorna som hänger på väggen var också täckta av dem. Känns inte så mysigt att använda dem nu, även om man diskar dem innan. Blä.
dödsfatet!
Men min granne hade iaf försökt lösa problemet och ställt upp ett lockbete till dem i form av en skål med cola, men det hade inte hjälpt så värst mkt än så länge. Så jag hällde vin och diskmedel på ett fat nu, det ska tydligen hjälpa. Får hoppas att det funkar. Annars om någon har något annat smart trick så är det bara att höra av sig. :) Nu blir det Chicken tikka masala. Mums!
http://www.dammsugning.se/detail.asp?type=blog&id=128
Tur att bananflugorna inte är så kräsna med årgång och druva iaf ;)

Lunarstorm går i graven

http://svt.se/svttext
Var inne på texttv förut och tragiskt nog var det inte nyheterna om skottlossningar, bistånd till Gaza eller sanktioner mot Iran som fångade mitt intresse, utan istället den stora nyheten om att Lunarstorm läggs ner! Sidan som 2006 hade 1,6 miljoner unika besökare, men blivit rejält omsprunget av facebook och i senaste mätningen hade 100 000 unika besökare.
Fan va man hängde på den sidan ett tag. Tror jag blev medlem på mellanstadiet och då hade typ alla en sida där. Och alla skulle ha så mycket status och så många vänner som möjligt. Tänkte att jag skulle testa att gå in och min profil var kvar. Haha :D Vilken nostalgitripp! Kul att läsa gamla dagboks/blogginlägg ända från 2003. Hade några vänner kvar också så alla har inte avslutat sina konton. Hade fått besök på min sida för en timme sen av en nybliven student ;)
min profil ;) (klicka på bilden)

Och angående de där gamla dagboks/blogginläggen så verkade jag vara sjukt bitter eller mycket ironisk i de tidiga tonåren. Inte så väldigt givande inlägg direkt. Mest klagande och när det väl hände nåt bra så var jag ju knappt ens glad över det. Herregud. Denna kulturskatt kommer ju gå förlorad nu när sidan läggs ner. Aja.  Här kommer några fina exempel på inlägg ;)
hahaha
haha härlig dag!

"kul..." övertygande kommentar!^^


På gymnasiet var det iaf lite gladare inlägg. Kul att läsa om saker man glömt! :)
Grattis syster ;)

detta var väl samma vecka som kalle woops? :P


haha. miljökunskapen som alla var så sura på :p


allmän skolglädje :D

Hittade ett kul studentminne i gästboken. Tack Gulli_glad! ;)

Sen så var jag ju såklart tvungen att uppdatera min status en sista gång. Fantastiskt :D
Kom upp i smått fantastiska 536p. Äntligen kände jag mig cool. Dock är man ju inte nära lunarkungen Macizz som landat på 3345 p. Men han hade ju fått en del poäng för att ha köpt skivan "Lunarparty 1". Var den bra Markus? :D Och nästan 100 000 gästboksinlägg? Wtf? :P

Nej jag säger bara. R.I.P Lunarstorm och tack för allt :P

Nostalgi

Är lite körigt just nu med plugg och jobb så hinner inte blogga så mycket. Ska bli bättre med det efter helgen då allt med skolan är avklarat :) Då blir det bilder från årets student och bal osv. Men en sak som känns aktuell just nu är hur nostalgisk man blir varje år det är student. Inte för att det har hunnit gå så många år sedan jag tog studenten, men ändå. ;)  För andra har det ju gått fler år. Alla står där och säger t.ex. att "åh nu är det 7 år sedan det var jag som tog studenten, men det känns som igår." Precis så kände jag i helgen, och även idag när jag kollade på tv och hörde en låt av Sara Bareilles. Då kändes det som att det var igår som man satt i aulan i kostym och studentmössa och lyssnade när Nalle sjöng "Love song" så fantastiskt bra. Hittade tyvärr inte det klippet just nu. Men en bild och originalversionen av den låten bjuder jag på^^ Det var så sjukt bra stämning då. Skulle vilja uppleva det igen :(
Brinellgymnasiets aula 7/6 2008 - Magiskt!

Love song - Sara Bareilles

Let's deal i bla Göteborg

Ekonomin som student är ju lite kass ibland, det kan vi ju konstatera. Dock har jag hittat en sida som faktiskt är riktigt bra och som göra att man ändå kan unna sig lite. Letsdeal.se heter sidan där man kan köpa presentkort på olika ställen och de kostar bara halva priset av vad de är värde (ibland ännu mindre). Man kan välja vilken stad man är intresserad av och sen kan man få mail så fort det kommer nya erbjudanden. Städerna som finns är Göteborg, Stockholm, Malmö, Uppsala, Linköping, Jönköping, Oslo, Helsingfors och Köpenhamn! Jag har köpt presentkort på Lejonet & Björnen i Göteborg. Köpte 3 st med värdet 40 kr styck för bara 20 kr st. Så nu kan det bli lite god glass i sommar ;) Idag finns ett erbjudande från en Italiensk restaurang på Linnégatan som jag funderar på att slå till på. Italienskt är ju supergott och till halva priset är det ju ännu bättre ;)
(klicka på bilden för att se den i större format)
För att en deal ska gå igenom måste ett visst antal köpa den, på den här idag var det ett minimum på 20 pers, men redan nu är det 70 pers som har köpt den. Pengarna dras inte från ditt konto förrän dealen har fått så många köpare att den går igenom.
Mkt bra sida tycker jag, och det är bara att gå in på sidan och lämna sin mailadress och välja stad så får man en massa bra erbjudanden. Exempel på saker du kan få billigare är restaurangbesök, massage och kläder. Perfekt om man vill unna sig nåt lite extra men för lite mindre pengar :)

Bal!

Har precis kommit hem från att ha kollat på balen. Fantastiskt väder ju, riktigt nice! Och Emelie var sjukt fin. Man blir ju stolt ;) Hoppas hon och de andra har lika kul som vi hade det för 2 år sen :) Vädret var ju ungefär detsamma iaf :) Kul att träffa en massa folk man känner iaf. Balen är ju riktigt stor här. Jag fick tag på en riktigt bra plats med efter att jag hade lånat en stol så fick en massa bra bilder med min lånade kamera. Dock har jag inte tillgång till den nu, så har bara de bilderna mamma tog med min kamera. Men de var bra också så :)
Nu blir det till att sortera brev natten lång! Hej

SMS-inlägg

dsc00927 (MMS)


Lite fullt upp just nu. Har ju tentan näs...

Lite fullt upp just nu. Har ju tentan nästa vecka att plugga till, samt 2 kompletteringar. Ikväll ska jag ner och kolla på min syster på balen. Hon mår inte jättebra, men iaf bättre än igår. Hon var hos frisören redan vid 9 och sen har hon suttit här i soffan i balfrisyr. :-D ruggigt fin är hon iaf! Kommer bli häftigt att se henne på röda mattan :-) mormor är här och syr gardiner och mamma fixar det sista på smyckena hon ska ha så sig. Efter balen blir det jobb. Skulle jobbat 18-06 men en snäll ivana tar de 3 första timmarna :-) Ska fota mkt ikväll och ska försöka lägga ut bilder imon!


Pluggar konjunktiv i solen. Fantastiskt un...

dsc00914 (MMS)

Pluggar konjunktiv i solen. Fantastiskt underhållande! Gött att värmen äntligen kom till Nässjö också. Om några timmar blir det jobb för första gången i sommar. Just nu hoppas jag dock mest på att min stackars syster blir frisk från sitt halsfluss. Bal imon ju!


RSS 2.0