En film sedd. Och den var riktigt bra. "va...

dsc04409 (MMS)

En film sedd. Och den var riktigt bra. "valentine's day" med typ alla kända hollywoodmänniskor som finns just nu. One more to go. Men först ska vi göra klart kolakladdkakan. Iiinget konstigt alls!


18-årsgräns på toaspray. Det va värst!

dsc04398 (MMS)

18-årsgräns på toaspray. Det va värst!


Stekt vid vättersnäs idag. Kallt som fan i...

dsc03894 (MMS)

Stekt vid vättersnäs idag. Kallt som fan i vattnet men det var bara skönt med tänkte på att det är en bit över 30 grader i luften. Vilken hetta. Undrar när det var så här varmt senast? Underbart är det iaf. Känns som att vara utomlands. Men nu är jag på huskvarna station och väntar på att tåget mot nässjö eftersom jag ska jobba 18-05.30. Härligt ;) övriga familjen skulle stanna kvar och grilla med kusiner och vänner. Man e ju lite avundsjuk om man säger så! Härlig korthelg iaf. Bröllopet var kanonfint med väldigt bra sånginsatser osv. Sen blev det en kväll i ett hett jönköping. :-) nu var det nässjö nästa!


Tysk bläckfisk-gryta?

Nu under i dessa fotbolls-VM tider så tippas det ju överallt, 1, X, 2, hallå. Dock kan man nog säga att det har varit med svårtippat än vanligt med tanke på alla skrällar. Schweiz seger mot Spanien var t.ex. väldigt otippad, speciellt nu när Spanien är i VM-final^^. Dock har det ju berättats om den här bläckfisken Paul som tydligen ska ha "tippat" rätt i varje match han tippat genom att välja en skål av 2 med respektive länders flagga på. Han ska tydligen ha valt det vinnande lagets skål varje gång. Att följa Pauls tips har alltså varit en vinnande väg. Men efter att han tippade att Spanien skulle slå Tyskland i semifinalen, vilket de ju också gjorde, så har det tydligen börjat cirkulera en massa tips av annat slag på internet. Nämligen tips på hur Paul bäst ska tillagas! Tipsmästarbläckfisk-gryta någon? :D Får hoppas att Paul har livvakter som kan skydda honom nu när hotbilden är stark ;)

Korthelg

Gött med fredag och lite helgledigt även om det blir en kort helg denna gången. Fredagen var ganska skön, sov länge eftersom jag jobbat långnatt (där man fick slita som fan på en underbemannad postterminal^^), sen blev det lite chill i solen innan kvällen även den spenderades på jobbet. Imorgon blir det bröllop, ska bli kul! Måste åka till Göteborg snart så jag kan bla hämta min kamerasladd och gå på Liseberg. Någon som vill hänga på? :D Nej nu ska jag sova! Men först en skön ny låt med Eric Hassle.
Erik Hassle – Standing Where You Left Me - radioversionen

När man jobbat sen 19 igår och fått spring...

dsc03854 (MMS)

När man jobbat sen 19 igår och fått springa runt som en galning hela natten (måste varit underbemannat som fan) så är det skönt att få cykla hemåt och käka lite jordgubbar och sen sova :-D


True-Bloodande

Kollade klart på första säsongen av True Blood igår och måste rekommendera den till er som inte har sett den. Det är verkligen en jättebra serie. Varenda avsnitt slutar jättespännande. Och nu när det redan har gått 2 säsonger är det ju perfekt att börja kolla, då har man sysselsättning en stor del av sommaren ;) 



Sexrea i Jönköping och andra roliga saker ;



På Västra Torget i Jönköping kan du nu köpa sex för en billig peng ;)
Tänk på det nästa gång!
Ospecificerad restresa kanske? :P

Grill och chill framför husvagnen. Korv oc...

dsc03765 (MMS)

Grill och chill framför husvagnen. Korv och alkoholhaltiga drycker sitter fint efter ett kvällsdopp i havet :-) Imon blir det stranden igen. Eller kanske en tur till danmark. Hursomhelst. Skåne <3


Jag har hittat rätt! Vädret är sjukt skön...

dsc03712 (MMS)

Jag har hittat rätt! Vädret är sjukt skönt här nere. Underbart att bara glida ner i en solstol och ta det lugnt. Jag ångrar inte att jag bytte bort kvällen arbetspass ;-)


Man ska ha husvagn! Drar till den nu :-) M...

dsc03552 (MMS)

Man ska ha husvagn! Drar till den nu :-) Minisemester känns välkommet. Kommer bli nice.


Minisemester

Skön dag idag. Picknick i Lövhult med Nalle och Sanna. Quinoasallad och lite jordgubbar och fika på det. Mycket trevligt :) Har ju fortfarande inte min kamerasladd så kan tyvärr inte lägga upp några bilder. Sen blev de ännu mer jordgubbar och lite jobb och nu är det helg eftersom Linda ska jobba åt mig imorgon. Gött :) Så det blir en sväng ner till Ängelholm trots allt. Åker med kusinen ner och det kommer bli kul. Lite synd bara att man missar coverfestivalen som nog kunde blivit kul, menmen. Det kommer fler stora helger i Nässjö i år. Och så gör det inte det ;P:P,;PPp;p:P Kul att det händer nåt iaf. Men man undrar ju lite när de stora dragplåstrena är idol"stjärnor" som ingen kommer ihåg. Idol-Daniel (nej, inte han som vann), idol-Nicklas, idol-Robin och idol-Camilla. Camilla är väl den enda jag kommer ihåg och då inte för hennes sånginsatser (hon kom väl 10:a eller 11:a?) utan för det här:
Jobbigt va? ;)
Sen kommer ju det fantastiska paret Laila Bagge och Nicklas Wahlgren och inviger. Hade ju varit en syn det.
Nej men Ängelholm nästa då. Vilket även var platsen för min senaste familjesemester år 2006. Då var det riktigt soligt och varmt och det ska det bli nu i helgen också. Nice! :)
ängelholmbild från visitsweden.com

RSS 2.0