Tradera-succé - Inte :P

Testade att lägga ut lite grejer på Tradera förra veckan för första gången. Och det blev väl ingen succé direkt. Hälften av sakerna såldes för under 10 kr. 2 grejer såldes för endast 1 krona styck.  Haha. Hoppas de som köpte blev nöjda. Och jag har ju ökat postens volymer lite grann nu iaf^^ :P Samt köpt frimärken som ju blir lön till mig kan man väl säga. Så lite positivt iaf om man är oerhört optimistisk ;)



Fixa, fixa


Tillbaka till verkligheten

Idag är det tillbaka till allvaret efter 3 sköna semesterveckor. Men semestern har varit riktigt bra så jag har inte så mycket ångest som tur är. :P Dessutom har jag en vecka ledig i september då det förhoppningsvis blir en sista minuten-resa till nåt varmt ställe så mig går det ingen nöd på. Och om 2 veckor blir det Gotland så det finns mycket att se fram emot!

Fotade väldigt mycket på min lilla Sverigeturné så tänkte bjuda på några smakprov. kom på nu att jag var på 4 direktsända tv-sändningar på 5 dagar. Lite knäppt!



grönanvinst!


klüft


liseberg


ljusmanifestation för offren för terrorangreppen i norge


jkpg :)






Beautiful boy

Semestern lider mot sitt slut och nu är det bara 3 dagar kvar. Efter att knappt ha varit hemma på 2 veckor så har jag nu bara varit hemma i princip. TV:n har varit min bästa vän några dagar ;) Kollat klart på True Blood säsong 3 bland annat. Får ta och börja kolla på säsong 4 snart! 

Idag blev det en ganska sorglig film som hette Beautiful boy. 

"Samma sekund som polisen knackar på familjen Carrolls dörr, vet Bill och Kate att ingenting kommer att bli sig likt. Deras enda son har dött i en massaker - men han var inte ett av offren. "Beautiful Boy" är en hjärtslitande skildring av två föräldrars strävan efter försoning och förståelse när deras liv slås i spillror inom loppet av timmar."

Gripande film med mycket känslor och som ger en mycket tankar. Den känns väldigt aktuell just nu i och med attentaten i Norge. Filmen är klart sevärd, men det är ju ingen feelgood-film direkt. 


Vad hände där egentligen?

Precis innan Lotta på Liseberg råkade vi se 2 tidningar på pressbyrån som både pryddes av Lotta Engberg. Och så började vi fundera på om hon hade genomgått en ganska rejäl renovering på nån klinik mellan bildtillfällena, eller om hon bara har blivit sjukt retuscherad. :P


Efter att ha sett henne i verkligheten kan jag ju meddela att den vänstra Lotta ligger närmst hennes riktiga jag ;)

En dag på stranden

Blev en sväng till Falkenberg och Skrea strand idag. Riktigt varmt och skönt var det. Lite småkallt i vattnet när man gick i första gången men ändå nice. Skönt att äntligen få bada i havet! Och skönt med sant som inte är så varm som i Turkiet. Har nog inte spenderat en hel dag i Nässjö än så länge på den här semestern. ;) Och imon blir det ju Göteborg till på söndag så resandet fortsätter. :D
Nu bränner det rejält på huden. Så som det ska göra på semestern ;) Äntligen lite sommar!


när paparzzi-mamma har köpt kamera då får man inte va i fred!^^


paparazzi-bild 2

Och så till dagens stora fråga. Hur fan kommer man upp till den stolen? Antar att de har en stege, men ändå. Och hur kul kan det vara att sitta där uppe när det blåser som fan? ;) Det vill ju till att inte ha svindel iaf...


sol och bad i falkenberg. sämre kunde man ...

2011-08-04_13_59 (MMS)

sol och bad i falkenberg. sämre kunde man ha det :)


Dagens låt

Haha, skön låt från en paus under Lotta på Liseberg igår. Skönaste texten! Består nästan bara av namn på pizzor ;) Skön grej :P


En finfin kväll i Göteborg

Eftermiddagen/kvällen på Liseberg va grym. Bra artister med bra låtar, go stämning och fint väder. Dessutom lyckades vi få bra platser så det var ju kanon. Fotade massvis och lägger ut några idag, men fler nån annan dag! Har ju inget photoshop på den här datorn så kan ju inte beskära bilderna. Lite trist. Menmen.
Imon blir det Karlstad!
Danny


Arja


Galenskaparna/After Shave?


Lotta, Arja, Danny & Stella


jag älskar semester! det e ju sjukt gött. ...

2011-08-01_18_13 (MMS)

jag älskar semester! det e ju sjukt gött. idag har de blivit lite shopping och nu är jag på liseberg med lina. har precis sett genrepet av lotta på liseberg och nu väntar vi på den riktiga upplagan. solen gassar på och det är sjukt varmt, men nice ändå :-)


RSS 2.0