I väntans tider

Ladda klart då! 



Coconut tree

Denna låt är grymt bra och ska definitivt vara en av mina sommarplågor. Hela låten är asbra, men det allra bästa är nog början av refrängerna + sticket. (startar vid 2.10). Det sticket måste vara ett av de bästa jag hört. Jag är helt såld! :P

Bra dag!

Tog en sväng till Jönköping med Carl idag för att kolla på dator osv. Allt jag kom hem med var dock en t-shirt. Beslutsångesten över datorval var total! Jag ska nog skaffa en assistent som kan ta alla beslut åt mig. Hade typ bestämt mig för vilken dator jag skulle ha, men så råkade jag bli lite sugen på en Mac. Och sen var det ju kört såklart! Har ju velat i över ett halvår när det gäller ny mobil, så kommer väl bli nåt liknande här. Är dock verkligen dags för en ny dator. Min gamla kommer snart att brinna upp skulle jag tippa på. Frågan är om det ska bli en Mac eller en PC. HM. Ekonomiskt sätt så talar det ju inte för Mac iaf^^

Sen blev det en löprunda och det var lika tungt som förra gången typ. Ajaj i benen :P Men det blir nog bättre. Snart kanske jag kan hoppa över genvägen till och med ;)

Löprundan följdes av årets första dopp. I Adela Udde. Och det var verkligen över förväntan. Åkte ju inte och badade förrän 22.30 och då man inte lika sugen längre eftersom det inte var så varmt ute. Men vattnet var ljummet och gött :) Nice. Fler kvällsdopp lär det bli!

Nu sitter jag och funderar på om jag ska se sista Glee-avsnittet eller om jag ska spara det. Sparar det nog. Vill att det ska finnas fler avsnitt :( Såg att en gammal favoritserie (Brothers and sisters) skulle läggas ner. Och det var väl dags, för som krönikören sa: "för nu måste väl alla ha varit med om allt" :P Imon blir det nog till att fota lite bal och sen jobba natt. Blir nog bra det med!


lite småtrevlig bild från saltholmen i måndags.

Bakom mina glasögon



Yo!

Om sanningen ska fram

Har inte orkat skriva nåt här på ett bra tag nu. Ibland orkar man inte helt enkelt ;) Har ju hänt en hel del iaf. Först en vecka i Turkiet med förlorad plånbok osv. Sen varit småsjuk ända sen dess. Inte så kul! Desto roligare var nu allra senast en grym weekend i ett somrigt Göteborg med gamla och nya vänner. Göttmos! Bilder kommer så småningom. 

Har denna helgen börjat gilla Eric Amarillos så kallade sommarplåga "Om sanningen ska fram (vill du ligga med mig då)". Ligga-temat verkar vara jävligt aktuellt just nu. Finns ju massa låtar som har såna titlar. Skumt :P Men denna e ju bra iaf :)

bra iaf.

RSS 2.0