Dagens spellista


Till dig. Du vet vem du är :)


Fuck you



Dagens låt

Denna låten har jag hört hur många gånger som helst men inte vetat vad den hetat. Den spelas ganska frekvent på vissa uteställen i Jönköping känns det som. :P Man kan nog nästan bli full bara av att lyssna på låten ;)





Göteborg del I

Kom till Göteborg i fredags kväll och började att kolla på handbollen och käka lite fläskfilé och klyftpotatis à la Carl. Göttigt :) Sen blev det lite utgång med Fer och när klockan blev 00 firade vi min födelsedag i Brunnsparken med en flaska bubbel. Kändes lite som nyårsafton. Svinkallt, nedräkning till tolvslaget och bubbel. Fint ska de va! ;) Utgången var också trevlig, eller ja iaf typ en timme innan det bara blev konstigare och konstigare. Menmen :)



Ferri!

Uppvaknandet på lördagen skedde alldeles för tidigt men var jävligt nice ändå tack vare ett riktigt nice gitarrsolo med sång av Carl. Finfint födelsedagsuppvaknande vill jag lova! :D Sen blev det färd till Chalmers för Chalmers Big Jump Open 2011. Riktigt coolt med hoppbacke (sjukt brant!) uppbyggd mitt inne på campus. Åkarna/hopparna var sjukt duktiga. Fattar inte hur de vågade och att folk inte skadade sig. Vilka hopp! En del åkte till och med baklänges ner. Damn!

En skymt av ullevi!










undrar hur den här killen landade? :P

Efter att halvt ha frusit ihjäl på läktaren blev det en fika med enorm kanelbulle och premiärchailatte följt av prylregn innan jag drog till stationen för att möta upp Klara som också övergav Småland denna helgen :) 


Le Brunnspark

Den händelserika dagen fortsatte med shopping och sen blev de bowling där vi faktiskt blev 10 pers. Trevligt trevligt! 


Le nordstan








Kvällen bjöd även på cityspaning från Carls tak, den överlägset roligaste biljardomgången någonsin och sömnigt American Pie-tittande :P Riktigt bra födelsedag med ruggigt bra folk :) Fler såna här dagar bitte !
Alla roliga sms och facebookhälsningar gör en ju också riktigt glad. Det är kul att fylla år :)





hjulet!

Bloggcomeback!

Eftersom några faktiskt har uttryckt att de har saknat bloggen och den har haft några besökare varje dag trots avsaknaden av inlägg så tänkte jag försöka börja blogga lite nu. Jag var ju trots allt Smålänning i Göteborg i helgen. ;) Även om det endast var på besök denna gången. Tänker verkligen inte blogga varje dag. Men nån gång i veckan ska jag försöka åstadkomma nåt ;)


Smålänning i Platanias

RSS 2.0