En weekend i Göteborg

Blev en impulsresa till Göteborg nu när jag var faktiskt var ledig 2 dygn i rad. Kändes lite konstigt (men bra) att komma tillbaka sådär efter 2 månader. I och med att det just nu pågår både Kulturkalas och Way Out West vilket innebär att varenda tom yta i centrala Göteborg nu är fylld med folk och tält så var kontrasten till Nässjö total! Igår blev det en, till en början, problematisk kväll. Skulle ut och ta några glas med några från franskan men det var svårare sagt än gjort. Åldersgränsen på de flesta ställen var nämligen 23 och det var de stenhårda med när det gällde oss i sällskapet som såg unga ut ;) Så på de 2 första ställena fick vi nobben och fick traska vidare och hamnade på SOHO som faktiskt var jättemysigt och hade en engelsktalande bartender. Det enda som hindrade den totala utomlandskänslan var den småkyliga temperaturen. Trevlig kväll hur som helst :)
"hängplatsen" i fredags
Idag har det blivit en sväng på Liseberg (ingen kexchoklad denna gången^^) och sen på kvällen Kulturkalaset. Kulturkalaset som jag är ett stort fan av nu. En massa bra konserter och evenemang som är helt gratis. Konserter med RIKTIGA artister som alla får ta del av. En enda stor folkfest helt enkelt. I Nässjö får man ju betala en bra slant för att se "stjärnor" som idol-Camilla och idol-Robin sjunga. Såg iaf en del av Lisa Nilssons konsert på Götaplatsen. Hon är ju riktigt bra på att sjunga den människan. Men huvudmålet för mig denna kväll var hyllningskonserten till Michael Jackson lite längre ner på Avenyn där gamla favoriter som Pauline och Tingsek sjöng MJ-låtar och där jag även fick en ny favorit. Anna Maria Espinosa. Grymt bra! Marit Bergman mfl sjöng också men var inte lika minnesvärda :) Bra grej iaf! Synd att man inte åkte hit tidigare i veckan och såg mer. Utomhuskonserter ger ju total sommarkänsla!
anna maria espinosa

Imorgon tar jag bussen hem då alla tåg var fullbokade. (WayOutWest</3) Sen på kvällen blir det jobb!

Dimman ligger tät Men nu ska jag cykla hem...

dsc04457 (MMS)

Dimman ligger tät Men nu ska jag cykla hem och sova. Ska bli riktigt skönt :-) har inte så mycket att uppdatera om nu eftersom jag jobbar mest. Bloggen får leva upp om några veckor ;-) godnatt!


RSS 2.0