STHLM - GBG

Vilken djup suck det gick över hela vagnen när de ropade ut i högtalarna att det är nåt problem med tåget så vi ska stanna en stund så de ska starta om nåt. Först åkte tåget för sent från Sthlm och nu detta^^ Härligt SJ ;) Men gött att åka första klass iaf. Det var billigare än att åka andra klass. Helt okej! ;)
Gårdagen var mycket trevlig med lite turistande och en kväll på Gröna Lund i hur fint väder som helst. Och med en chokladvinst ;) Lägger upp bilder så småningom!

Göra egna shorts!

Efter att ha letat hela sommaren efter snygga jeansshorts och inte hittat några så kom jag i torsdags natt på att jag kunde klippa av benen på ett par gamla jeans (fick tänka lääänge för att komma på denna långsökta idé). Och så kom jag på det perfekta paret. Och det blev perfekt. Gratis shorts ;) De e ju nice!





En turistdag!

Hade besök av världens bästa Lina från Göteborrrg (från Paris kan man nästan säga dessutom) från i förrgår till igår. Riktigt kul :D Tisdagkvällen bjöd på sightseeing i Nässjö centrum. Och ja, det gick ganska snabbt! Sen blev det en tur till Jönköping och bio med tekaka och kesella. Bridesmaids blev det och den var rolig. Några scener var sjukt roliga och störda. Lite "baksmällanhumor" kan man nog säga.  Sen blev de lite Xavier Dolan-film och Glee på hemmaplan. Hur bra som helst helt enkelt.

Bridesmaids, Hjärtslag (Les amours imaginaires) & Glee

Idag blev det lite mer Nässjö-sightseeing med utforskning av stadsparken och Elsies konditori. Sen blev det Eksjö camping. Där jag fick tillbaka min plånbok :D Var visst där jag hade tappat bort den! Asgött. Som pricken över i vann jag äventyrsgolfen. En tuff kamp med minimal segermarginal! Segerfikan intog på campingens café (där jag hade tappat plånboken^^) där det vankades underhållning med Idol-Anton. Jag har ju inte följt idol alla säsonger så hade inte sett honom, men han verkade riktigt duktig. Hann bara höra uppsjungningen tyvärr.
Kan rekommendera Eksjö camping iaf. Äventyrsgolfen kostade bara 25 spänn (jämför det med 70 spänn i slottsskogen i gbg^^) och är riktigt rolig. Fikat var billigt och gott. De hade även mat för de lite hungrigare ;) Caféet ligger även väldigt fint med sjöutsikt så det var riktigt trevligt. Vill nån åka dit så hänger jag gärna på igen, inga problem! ;)


lina på g





father in action


sjöutsikten från caféet


idol-anton


Har nu kollat upp denna idol-anton på youtube och hittade ett youtubeklipp, och ja, han sjunger ju bra!




En sommarbild



:'(


Allt det där som hände i Norge i fredags har verkligen berört mig. Jag har satt uppe hela natten i fredags och samma sak i lördags och följde utvecklingen och läste alla gripande historier. Har följt svenska medier, norska medier och även franska, amerikanska och brittiska medier en del. Det är verkligen helt sjukt det som har hänt och så svårt att förstå. Hur kan en enda människa vara så ond och förstöra livet för så många? Jag tycker det är sjukt att han kan anse sig ha rätten att "leka gud" och ta livet ifrån så många som hade så många år framför sig och kunde ha uträttat en massa stora saker. Hur kan han ha anse sig ha rätten att döda dem? Så jävla sjukt. Usch. Hur kan man va så fruktansvärt kall och ond? Många frågor och inte så många svar. Men det kommer väl så småningom. Inte för att man kommer att förstå för det, men ändå.

Det är så hemskt att se bilder på de ungdomar som aldrig kommer att komma hem igen och bara tanken på hur många föräldrar, syskon, vänner osv som förlorat nån de älskar är svindlande. 

Läste ett bra och tänkvärt citat från en ung tjej som överleve tragedin på Utøya.
"Om én mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen"

Jag hoppas att det norska folket känner kärleken och omtanken från övriga världen och att ni finner tröst och hopp till slut. Vi får inte låta ondskan segra!


Bilder från "
Tenn et lys for de døde og skadde etter tragedien i Oslo og Utøya." på facebook.

Tänd ett ljus du också :) Eller delta i den tysta minuten idag kl 12.

Syster systemklar :)

Grattis på 20-års dagen lillasyster :) Välkommen till det riktiga vuxenlivet :D

<3


Gjorde idag ett besök på bilddagboken som numera tydligen heter dayview, och såg att styggove lagt upp denna lilla skatt. Så jävla bäst. Den är verkligen klockren. Jaja, min humor är svart och konstig, men det är nice! ;)

såg skönaste parkeringen igår. tog ett tag...

2011-07-10_21_43 (MMS)

såg skönaste parkeringen igår. tog ett tag innan jag fattade hur de hade tänkt. haha. inte lätt med alla linjer på vägarna tydligen ;)


RSS 2.0