Senapsburk

Haha. Hittade en gammal nyhet som jag tyvärr missade när den publicerades. Den är ju dock hur skön som helst. Den handlar om en kvinna som beställde en Iphone 4 med abonnemang från Halebop, men när hon får den levererad så ligger det inte en iphone i paketet. I paketet ligger istället en senapsburk. Haha, årets skämt! :P Men som tur är så säger Halebops kontakt Karolina Solberg så här: "Jag lovar att hon kommer få en telefon i stället för en senapsburk." Inget dåligt löfte minsann! God jul önskar Halebop ;) Gött också att det står över artikeln att Expressen har "Berättande som berör". Ja, detta blir man verkligen berörd av. Stackars kvinna :'( Jag vill också ha nåt att kunna wajna hos i tidningarna! Jag har inte heller fått nån Iphone...



Samedi

Gårdagen spenderades i Jönköping och först med ett jobbmöte. Det var intressant och kul att göra nåt annorlunda. Jag hade inte jättemycket att komma med just igår, men det var ju bara första gången och vi fick mest en massa info om hur vi ska jobba och vad målen var och så vidare. Så det ska nog bli bra det här :) När man blir lite mer insatt i vad det handlar om. Sen blev det fika med Ivana och lite presentletande. Sen ett besök hos Lisa och Nalle som ska flytta idag. Och lite mer presentletande.!

Idag har mina föräldrar kommit hem från sin kryssning till Polen. Hade varit trevligt men kallt. Pappa fyllde ju jämnt igår så det ska vi ta och fira ikväll! Ska bli kul :)

Ein bisschen vår! (mitt bland allt det gråa)

Tog en långpromenad idag och fotade lite i det fina vädret. Men fan va tungt det var att gå sista biten när man inte har sovit. Haha. Jäävlar! Och nu ska jag snart iväg och bowla också, och sen ut och käka nåt efteråt. Hur ska detta gå? Tur att jag har inhandlat cola idag ;)

Här kommer lite vårbilder iaf :)



























1 day and 1 night

Aouch. Bestämde mig ju för att inte gå och lägga mig imorse efter 11½ h nattjobb. 11½ jävligt hårda timmar dessutom. Mycket stress och kaos = tungt! Men så är det ibland. Eftersom jag ska jobba dag imon så tänkte jag att det var bäst att vända på dygnet ordentligt. Eftersom jag känner mig själv och min avsaknad av disciplin så vet jag att om jag hade gått och lagt mig hade jag sovit hela dagen och sen inte kunnat somna på kvällen. Och det hade ju varit värdelöst. Imorgon blir det möte i Jönköping. Lite nervöst, men det ska bli intressant. Hoppas det går bra :)
Ska ju helt plötsligt få truckutbildning nu också. :P Kul! Här händer det grejer! Kul med lite variation :)

Det bästa med att dygna är ju att dagen helt plötsligt får så många timmar och att man kan få en del grejer gjorda. Inledde morgonen med att fixa lite webdesigngrejer. Fick till det precis som jag ville denna gången. Sen blev det lite våfflor på en solig altan med pappa. Nice!











Skatteverket <3

Riktigt trött efter natten idag. Fy! Fick ju inte sova tillräckligt eftersom jag skulle på synundersökning. Och linsmänniskan var inte direkt munter hon. Droppade grejer i ögonen på mig utan att säga till och mumlade en massa. Skulle iaf behöva vila från linser i några dagar eftersom jag hade en inflammation i ögat. Heja! En trevlig fika blev det iaf sen och lite sömn på det! Sen långt jobbpass! Var duktig och räddade 2 lådor till Norrland som någon hade glömt och som ingen verkade bry sig om. Så ni i Norrland som får brev idag kan kaanske tacka just mig för det!^^
Men var en ganska trevlig natt iaf även om jag var jävligt trött. Ska bli lite synd nu när det blir nya lag och så. Jag är ju nöjd med det jag har. Men det blir säkert bra det också :)

Sen så idag på morgonen har jag fixat e-legitimation så att jag skulle kunna kolla min deklaration. Och för en gångs skull så var det glad läsning. Tror aldrig jag har fått pengar tillbaka, och trodde verkligen inte jag skulle få det heller. Känns som att de har dragit alldeles för lite pengar på lönen. Men det var ju ganska mkt pengar man inte behövde betala skatt för så när jag kom till summan så var det en summa att få tillbaka :D Och en ganska hyfsad summa dessutom. Tack skatteverket! :D Nu kan jag ju unna mig nåt roligt. (för det har jag ju inte alls gjort hela detta året redan^^) Göttmos!



Våren som blev till vinter

Före





Efter







Men det ser nice ut ibland iaf^^



En natt avklarad

11,5 h arbete done. Och natten gick snabbt och bra. Så det var ju skönt. Nu är det bara 2 nätter kvar denna veckan. Iofs e båda på 11 h så de e ganska långa, men ändå ;) Skulle ju varit en natt till, men den förvandlades till ett dagspass på fredag istället. Så kan det gå! Men det ska bli intressant :) Sen ska det bli nåt slags firande på fredag. Har ju en i familjen som fyller jämna :D

Nu ska jag sova, för om några timmar är det linsundersökning (igen). Har fått nya linser så detta är tredje undersökningen på en månad. Har börjat använda såna som man kan sova med, men det har väl gått sådär. Hade jävligt ont i ena ögat förra veckan. Hade tydligen en inflammation i det ögat, så inte så konstigt att det gör ont. Får väl se vad optikern säger imon. Skulle vara gött att ha såna linser som man inte behöver ta ur när man ska sova! Lite sugen på ögonlaseroperation annars. Hade varit sjukt gött att bli av med sitt synfel om man säger så! Och som postenanställd får man ju tydligen rabatt^^ Woho!

Nähä. Godnatt! Är ju en dag idag också. Höhö


Dans Paris à vélo on dépasse les autos, À vélo dans Paris on dépasse les taxis. Tra la la

Aber guten morgen!

Segt idag efter långnatt igår, och så blir det långnatt idag. Sen är det ju fredagkvällen och söndag långnatt och måndag långnatt. En himla massa jobb helt enkelt. Men har tagit 2 extra nätter denna veckan och det blir ju lite klirr i kassan :) Aldrig fel. Gött om man vill ha råd att göra kul saker :) Fick nya schemat igår med, och det var vääldigt många kvällar om man säger så. Men det får väl funka det med. Var ganska luftigt schema iaf^^

Nu: mat!


en annan gång i jönköping.


arbeiten bitte!

Vrid, slicka, doppa!

Köpte Oreokex på Kastrup som jag avnjöt på flyget till Paris förrförra helgen. Och jävlar vad goda de var. Ett nytt beroende kanske? Reklamen är ju minnesvärd också. "Vrid, slicka, doppa!" Haha. Sen att det enligt företagets hemsida är världens mest omtyckta kex är ju helt fantastiskt. ;) Härligt med lite statistik! Skulle va intressant att se hur den undersökningen gjordes. Goda är de iaf! Try it ;) Har ju länge trott att det var lakritskex (med tanke på färgen), men så var det ju choklad. Gött mos. Riiiktigt bra blogginlägg det här förresten, men klockan är 07.30 och jag har varit upp i många timmar nu. :)

Back to bed - Erik Hassle


isn't there a fun way like a monday morning with a twist , in different colours?
isn't there a fun way to wake up and just get out of bed, and still be dreaming?
and you smile to the face in the mirror, make this man who you want it to be
but that's not me, of all that's not me



Alanya it is!

Om exakt 2 månader blir det Alanya med 3 sköna postenmänniskor! Eller ja, nu är ju 1 av oss inte postenmänniska längre och snart försvinner en till, men ändå :P Bokade idag. Fick ett riktigt bra pris så då slog vi till. Ska bli riktigt kul och sjukt skönt att åka iväg och få sol och värme :) Nedräkningen har börjat!

(Och sen vill jag bara meddela att det är ganska töntigt att skriva konstiga kommentarer från en fakeadress. Så lägg ner^^)



Godmorgon eller godnatt

Helgen i Sthlm var superkul, eller ja, iaf lördagen :) Söndagen var fan ingen hit om man säger så. Lördagen var lite för kul helt enkelt! Tänkte skriva mer om det (och Paris) nån dag när jag har mer tid. Har jobbat extra inatt och ska förhoppningsvis jobba extra "idag" natt också. Har gjort av med för mycket pengar på sistone :P Aouch. Har suttit och pillat med lite reklamfoton nu. Skoj att syssla med lite sånt! Webdesignkursen är lustigt nog den jag haft mest nytta av efter skolan. Så kan det gå när man går natur^^




Grym stämning i globen. Heja danny!:-D

dsc04729 (MMS)

Grym stämning i globen. Heja danny!:-D


Gör det rätta, tag cloetta. (rösta på Danny och Swingfly)

Ska ju dra på melodifestivalen ikväll, det kommer bli kul att se det live! Hoppas bara folk röstar på rätt låtar. Det vill säga Danny och Swingfly! Bra låtar som är sköna och moderna. Känns lite genomskinligt med folk som måste krossa glas för att dölja att låten inte är så fantastisk. ;) Rösta rätt nu för fan! :P
Danny! Swingfly! (och Nalles favoritidoldeltagare?;)

Bloglovin!

Följ min blogg med bloglovin Klicka på länken ovan för att enkelt följa min blogg på bloglovin där du kan samla olika bloggar du följer och se varje gång nån har uppdaterats :)

En styck solig dag i sthlm. Nice !

dsc04722 (MMS)

En styck solig dag i sthlm. Nice !


Tsunami :S

Usch, nu har det hänt igen. Efter ett stort jordskalv i havet utanför Japan har en 4 meter hög tsunamivåg vällt in över den japanska kusten och dragit med sig bilar, båtar och hus. Usch va hemskt. :( 



Let the sun shine in

Såg ett sjukt nice vårtecken idag när jag cyklade hem från jobbet vid kl 6. Det var nästan ljust ute! :D Det var längesen det inte var becksvart när jag cyklat hem från jobbet så nu märker man att det går åt rätt håll :) Sjukt gött ju. Jobbade extra i natt så det blir lite extra cash vilket inte är fel. Kan behövas efter resor och kamerainköp...
Ikväll blir det jobb trots att det är min lediga helg. Så går det när man tar semester.^^ Menmen det är ju inte så länge. Imon blir det lite Sthlm! Ska bli kul. Men vill åka till solen. Får bli till att boka nån sån resa snart så man har nåt att se fram emot :) Nu ska jag sova så att jag orkar åka ner och käka på stan om några timmar!





Hylla de som hyllas bör

2 idrottare som igår visade att de besitter ett starkt psyke. Detta på 2 helt olika sätt, men båda riktigt imponerande. Heja!







Hämtar ved i detta "underbara" väder. Fast...

dsc04692 (MMS)

Hämtar ved i detta "underbara" väder. Fast det kanske tar lite på snön iaf när det e snöblandat!


Några till eiffeltorn







It's a love supreme and I go, Oh my god

Har varit en skön, ledig dag. Började dagen med fika på Thimons. Mkt trevligt. Dock var fikat inte jättegott tyvärr :/ De har ju aldrig den där goda kladdkakan med kokos nuförtiden så tog en chokladboll och en Macaron. Chokladbollen var stenhård och macaronen var ett skämt jämfört med de jag åt i Paris. Den smulades sönder när man bet i den och fyllningen smakade bara smör. Smakade knappt hallon överhuvudtaget. Nej jag får nog vänta med macarons tills jag kommer till Paris nästa gång helt enkelt :/

Nu blir det film! Ska äntligen se the Social Network. Ska bli nice :)

Dagens låt är en låt man bli glad av. Oh my God med Le Kid!





23 år gammal mormor. Inget konstigt alls!

Läste en sjuk grej idag på aftonbladet. 

"Hon blev mamma när hon var 13 år.

Nu har hennes dotter också blivit mamma, bara 11 år gammal.

– Jag hade önskat något annat för henne – och för mig, säger Rifca Stanescu, som blev mormor vid 23."

Det är ju verkligen sjukt! Att ha barn när man är 11 år och sen att vara gift sig redan då bara för att garantera brudens oskuld. Spelar väl fan ingen roll. Sen vet jag inte om det är för att jag är trött, men om hon fick barn när hon var 13 år, och hennes dotter sen fick barn när hon var 11. Borde inte mamma/mormor varit 24 år när hon blev mormor då? Aftonbladet kör väl sin egna matte :P


23-årig (?) mormor med sitt barnbarn Foto: ALL OVER PRESS






En glimt av vår

på tal om roliga fototillfällen i förra inlägget. när jag tog denna låg jag typ på marken ;)

En söndag på Kastrup

Är man snål och väljer att tillbringa en väldans massa timmar på Kastrup för att spara några hundralappar så måste man ju tillbringa tiden med att göra nåt annat. Efter att ha läst igenom alla mina gratistidningar så kom jag på att det var 5-mil från skid-VM och sen friidrotts-EM på tv och då lockade datorerna och SVT play på datorerna på 7eleven kind of much. Så där stod jag i 3 h och var idrottsnörd! Förevigade förresten detta med systemkamera. Det såg nog iiinte alls konstigt ut ;) En knäpp svensk som står på 7 eleven och tar kort på datorn. Haha. Inget konstigt alls!


brons-ebba


lite skidor :D

Ælskade Danmark!

Flygresan tillbaka till Norden gick bra, och faktiskt 20 minuter snabbare æn den skulle. Dær kan tågtrafiken læra sig nåt^^ Dock var jag alldeles før sent ute efter en hel del strul och så vidare och missade næstan incheckningen. Åkte næstan gratis till flygplatsen iaf eftersom jag inte hittade nån biljettautomat till RER:en. Bara till tunnelbanan. Tur att det inte var några kontrollanter :P Fick springa som en galning på Charles De Gaulle som ju ær en sjukt stor flygplats. Kom till terminal 3 och fick ta ett tåg till terminal 1. Sen kom jag till sjælvincheckningen 35 minuter innan avgång. Man var tvungen att checka in 30 min innan avgång. Så det var på håret! Kom sen till gaten nær næstan alla hade gått på. Lite spænning i vardagen dær!

Nu væntar jag på tåget hem som går om 3½ h (eftersom jag var før snål før att åka med de svindyra tågen som går nu mitt på dagen). Men har iaf tagit en dator och kollat på lite skidåkning. :) Och nu ska jag kolla lite friidrotts-EM! Så mig går det ingen nød på. Kastrup ær så trevligt så :P

Paris var ju såklart hur fantastiskt som helst och jag vill redan åka tillbaka. Var ju puckat att boka en så kort resa. Surt att åka hem nær det kændes som att man nyss kommit dit. Får bli længre næsta gång! Har upplevt en massa kul saker och tagit en massa bra bilder som kommer att læggas upp førr eller senare. Nær jag har kollat igenom dem. Tog ju ca 1000 st så det tar en stund :P Jag vill førresten inte återgå till ett liv utan pain au chocolat till frukost och vill verkligen inte komma tillbaka till snøn. Paris var varmt och skænt och vårigt :( Men snart kommer væl våren till Sverige också.

A bientôt!

Tårnby! Hit kommer du när danskarna failar...

dsc04611 (MMS)

Tårnby! Hit kommer du när danskarna failar i växelhanteringen och tåget missar kastrup :-P


Mot Paris!

Idag är det äntligen dags att åka mot Paris. Tåget mot Kastrup går nu 9.53 och sen går flyget vid 15 nån gång. kl 17 nån gång är jag på Charles De Gaulle och ca 19 ska jag möta Lina på en metrostation :D Kommer bli hur kul som helst! Prio nummer ett under resan är inte att blogga så därför kommer det inte råda nån febril aktivitet här nu förrän helgen är över och jag är tillbaka i Sverige igen. Hade besöksrekord igår så tar bloggpaus på topp ;)



Smile like a star

Var ju i Jkpg idag hos Sussi och blekte tänderna och blev riktigt nöjd med resultatet. Nu är colatänderna borta ;) Var supersmidigt verkligen. Tog 2 h allt som allt och under tiden man fick ligga bekvämt på en massagebänk med filt och musik. Smidig behandling och väldigt proffsigt med mycket info under tiden och så vidare. Kan verkligen rekommendera det till de som funderar på att gå och göra det. Just nu har hon ju dessutom ett "duo-erbjudande", alltså gå 2 betala för 1, så passa på! Resultatet blev riktigt bra iaf och ska hålla i 3-5 år :)
Mer info finns på http://www.mittleende.com/


blekning med mina nya fina glasögon! :P


resultatet :)

http://mittleende.com



Solig vårdag i jkpg. Varmt och skönt. Och ...

dsc04599 (MMS)

Solig vårdag i jkpg. Varmt och skönt. Och tydligen så blev det vm-guld nyss. Heja sverige! :-D


Matmuffins med oliver och fetaost

Gjorde ett experiment igår i köket som blev ganska lyckat. Om man nu kan kalla det experiment när man följer ett recept^^ Men jag hade aldrig gjort det förut iaf, så för mig var det ett test ;) Matmuffins med lite smak av Grekland skulle man kunna kalla det!




soltorkade tomater är ju alltid gott. oliver kan också va gott tydligen ;)


ägg...


fetaost :):):)


öh. mums?


och så skjuts in i ugnen.


klart. bon appetit!



Kameratest

Har gått runt och tagit kort på det mesta här hemma nu. Med varierat resultat. Här kommer några smakprov iaf :)
(Den uppmärksamme noterar att det är spindelväv på "Har den äran"-flaggan :P)








Och så min favorit:



Jag är så smart

Höll på och fotade lite förut. Och reagerade på att det såg så suddigt ut i sökaren när jag kollade från vissa vinklar. Till slut kom jag på varför. Jag tittade nämligen "över glasögonen" ;) Och då har jag visst suddig syn. Skumt!

Nu är det lite semester iaf efter hela 2 jobbade kvällar denna vecka. Hårt ;) Ska bli skönt att åka iväg lite iaf, även om det inte blir så länge. Lär ju bli hur bra som helst ändå! Imon blir det dessutom tandblekning i Jönköping. Fan va jag ska le sen :P


2 dagar kvar! och denna gång med en riktig kamera i handen. även om denna mobilbilden var nice iofs ;)

RSS 2.0