Denna väska försvann inatt på arlanda. Som...

dsc05546 (MMS)

Denna väska försvann inatt på arlanda. Som tur var hittade en vakt den på innan nån annan gjorde det. (Och innan jag saknade den) Ibland är det ett under att jag överlever. Men nu blir det lite sömn och sen turkiet. Så här på denna sidan kommer det inte hända mycket den närmsta veckan! Hoppas ni överlever ;-) hej så länge!


Svenska jordgubbar och färskpotatis. Det b...

dsc05522 (MMS)

Svenska jordgubbar och färskpotatis. Det börjar bli sommar! :-)


Födelsedagskort

Har suttit och pysslat ihop ett födelsedagskort till mormor idag. Hon fyller år på söndag så tänkte att hon kunde få ett fint födelsedagskort med en bild från hennes trädgård i brevlådan imorgon Hon var väldigt nöjd över just de blommorna så det passar ju perfekt. Bara kortet sorteras rätt ikväll. Jag ska göra mitt bästa^^

(förresten, grattis carl som kommer ifatt idag och fyller 22! :P)


grattis mormor!

Mycket jobb och mycket verkstad

Har ju blivit mycket jobb denna veckan och nu när jag har varit ledig några timmar har jag sysslat lite med ett sidoprojekt. En ny hemsida! På uppdrag åt en bekant. Och fan va jag önskar att jag hade en snabbare dator. Min klarar ju knappt att ha photoshop öppet. Och varm är den så det känns som att den ska börja brinna :P Får väl hoppas att den inte gör det... Nej nu får det bli lite mer hemsidefix innan det blir sängen.

Idag blir det en 12,5 h natt. Sen är det 11 dagars semester :D Fatta va gött!


nytt och suddigt projekt ;)

Sämre kunde man ju ha det. Det firar vi me...

dsc05476 (MMS)

Sämre kunde man ju ha det. Det firar vi med lite jobb snart. Skulle bara haft kvällen. Eller ja från början skulle jag haft dag men det blev inställt. Och nu ska jag jobba extra också (->roligare lönespecifikation:-D). Så 17-06 blir det jobb. Fint pass ;-) Menmen. Snart semester!


Solen skiner, himlen är blå...

Gött väder idag med. Får gå ut och steka lite i solen snart :) Kollar ju alltid vädret på yr.no, men har tyckt att det har varit lite låga temperaturer i Alanya nu när jag har kollat. Fick därför tips om en sida där temperaturerna är högre. Haha :D  Och temperaturen ska stiga tills vi åker dit! Så nu finns det inte några moln på den horisonten iaf. solwebb.se - för dig som vill ha det lite, lite varmare :P De hade iaf vettig reklam på den sidan måste jag säga. Mitt emellan väderleksrapporterna så finns det länkar till billiga resor till orten i fråga.



Jag trodde man skulle bli pigg av att sova...

Jag trodde man skulle bli pigg av att sova. Tydligen inte! Får väl gå ut i solen och chilla istället;-)


En fredag i truckens tecken

Idag är det fredag och det firar vi med lite truckprov. Får se hur detta går. Man får ha med sig anteckningar så det borde ju gå vägen. För jag vill inte faila :S Hade ju inte sovit alls inför teorin så var jävligt trött. Och så var det väldigt lama, tecknade filmer vi såg på hela tiden och framförallt en av dem var så ful. Trucken välte bakåt och gubben reagerade inte ens. Mer än så krävdes det inte för att jag skulle börja skratta :P Vill påpeka att det inte var pga själva situationen. ;) Människor som får truckar över sig tycker jag inte är kul. Men gubben i den här filmen var så lam. Sen så fort jag tänkte på den här bilden så började jag skratta. Ganska jobbigt.

Ska ju köra truck sen om jag klarar provet. Och nu råkade jag hitta truckolyckor på youtube. Fan. Får se hur detta går. Önska mig lycka till^^ 


lam, klantig, tecknad truckgubbe



ajajaj! :S

Le Högskoleprov

Gjorde ju Högskoleprovet för en månad sen eftersom det var sista chansen att göra det på det "gamla sättet". I höst ska de göra om det så det blir mer matte, och med tanke på mitt resultat på den logiska mattedelen så kommer det definitivt inte att gynna mig :P Att välja natur var nog inte rätt val om man säger så. Tangerade iaf mitt bästa resultat så jag har inte blivit helt koko sen jag slutade skolan iaf. Gott de ;) Tillhör de 10 %en som fick bäst poäng också av de som gjorde provet. Gött mos! Men om jag ska göra det nån mer gång vill jag fan öka. Men det lär kräva en del matteplugg. Fy fan! Kan iaf komma in på de flesta utbildningarna nu. Om jag vill^^ Behöver dock komma på vad jag ska plugga först. Lycka till till mig.





Lite vår




















Vinter i maj -> sommar i november?

Det här med att sova på nätterna visade sig inte riktigt vara min grej. Vaknade vid 3 och kunde inte somna om. Och vid kl 6 käne jag att det inte var lönt att ens försöka somna längre, då hade jag nog bara försovit mig... Mycket roligt^^ Och nu snöar det fan. Trodde knappt det var sant. Om det ska va snö i maj numera så tycker jag att det faktiskt kan va sommar till november... Gött med Turkiet snart iaf :) Igår upplevde man ju den härliga hagelskuren som passade på att starta när jag skulle cykla till bion. :D Bion var bra förresten! Dock vet jag inte om det var underbart att sitta med 3D-glasögon på sig i 2 h. Och nu hade jag ju linser på mig men undrar hur det hade gått om jag hade haft glasögon? Hade nog inte varit klockrent :P
Nu blir det riktig frukost för en gångs skull. Smoothie och mackor. Det händer inte varje dag! Och sen dusch och följt av lite tillbaka till skolbänken. Kommer bli tungt eftersom jag bara sovit typ 1 h. Menmen. Det får gå ändå.







Heute abend: Thor!

En ny vecka har inletts och det är skönt att söndagen har bytts till måndag för söndagen var fan inte kul. Jag var inte pigg direkt :P Lördagnatten blev lite väl lång. Pallar inte 12h-fester. Haha.  Tur att det inte händer varje helg :P Menmen det var trevligt iaf. Ska se om jag orkar lägga upp bilder nån dag :)

Idag är en ledig dag som skall bjuda på lite gratis-bio sponsrat av Nordea. Thor i 3D blir det. Jag har bara varit på 3D-bio på Liseberg innan (tror jag) så det ska bli kul att testa här i Nässjö. Gött med gratis bio också! De lär ju försöka pracka på en nåt iaf, de lär ju inte göra det för välgörenhets skull. 

Imon blir det truckutbildning. Så lite tillbaka till skolbänken. Blir spännande.
Måste åka till Jönköping nån dag och hämta min cykel också. Om nån vill hänga med är det bara att höra av sig ;)




Extra! 86-årig kvinna bet ihjäl kamphund

Svenskbladet.se har alltid de bästa nyheterna som den om en 26-åring som aldrig fick några inlägg gillade eller kommenterade. Den om tanten som bet ihjäl en kamphund rekommenderas också! In och läs ;)


klicka för större bilder!

En nyhet utan ironi

Såg precis på facebook (var annars?) att Osama bin Laden nu efter alla dessa år ska ha lämnat jordelivet. Kollade på TT som bekräftar. Hur detta gick till har det dock inte kommit ut nån info om. Dock är jag före Aftonbladet med denna nyheten ;) Nu ska alltså mannen som i flera år satte skräck i hela världen vara död. En annan intressant nyhet är att de har hittat svarta lådan från Air France-planet som störtade i mellan Paris och Rio de Janeiro 2009. Så nu kanske gåtan med den olyckan kan få ett svar.



RSS 2.0