Lördagen!

Dagen började ju med ett trevligt dop i Voxtorps kyrka och sen en massa god mat i Bor. Kul t.ex. att träffa kusinerna man inte träffar så ofta. Mycket nice! Lärde mig ett nytt ord också. "Flång". Kommer dock inte ihåg vad det betyder, men har för mig att det var "jätte" som i jättemycket. Härligt att höra en massa bred småländska också ;)
I Bor bor det folk

Sen blev det färd mot Nässjö och Elins födelsedagsfest som skulle börja 18.30. Vi åkte från Bor 18.20 och det är typ 8-9 mil så hann inte riktigt hem tills festen började^^. På vägen hem hörde vi iaf HV71 ta SM-guld. Riktigt gött:)

Hos Elin var det jättetrevligt och vi körde kul lekar. Sen fick vi springa ner till stationen. Och alla hann med tåget som genom ett under. Haha.
joggingrunda till stationen^^


sm-guld, sm-guld, sm-guuuuld!


allmän nässjöglädje i juneporten :P


riktigt mkt glatt folk på gatan utanför juneporten för att fira HV71:s fjärde SM-guld


sm-guld var det här ja^^


vätterns kustlinje är riktigt nice, men skulle väl bli ännu bättre med en bra kamera :P

Efter lite firande på stan (och letande efter guldaffischer) drog vi till Huset som var riktigt nice. Första gången jag var där men det var verkligen en positiv upplevelse. Gratis inträde och garderob+ billiga hv-drinkar gillas starkt! Sen så var det mycket kul folk också. Riktigt gött:) Sen så var det väldigt många som var glada för att stadens lag tagit SM-guld såklart och hv-låten spelades gång på gång. Sjukt nice :)
En rutig Anders!


Sanna und Elin!


HV-drinkar för hela slanten för mig och Prebner. Tack CSN!

Hela kvällen fick dessutom ett väldigt bra slut då hjälten Joel joinade och sen avslöjade att han hade bil och därmed räddade oss från nattbussen. (Sen så var han bra på att sno löpsedlar på sibylla också :P)
Summa summarum en riktigt kul kväll!
Joel the driver snor löpsedel ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0